preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
PREHRANA I BORAVAK

UPLATNICE ZA 10. MJESEC

ZA PREHRANU I PRODUŽENI BORAVAK POSLANE SU NA E-ADRESE RODITELJA 

11. 11.


12. 11.

POSLANE SU UPLATNICE ZA PRODUŽENI BORAVAK ZA 5. I 6. MJESEC PREMA NAPUTKU GRADSKOG UREDA ZA OBRAZOVANJE


MOLIMO RODITELJE KOJI NISU DOBILI UPLATNICE DA SE JAVE U RAČUNOVODSTVO ŠKOLE.

 

TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
ZAŠTITA

ŠTO NAPRAVITI U SLUČAJU POTRESA

PLAN EVAKUACIJE ZA NAŠU ŠKOLU

UČIONICE / ŠKOLSKO DVORIŠTE


UPUTE U SLUČAJU POTRESA - GRAD ZAGREB

PRIPREMI SE!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA


NETIQUETTE - ZAŠTITA NA INTERNETU


SVE ŠTO TREBATE ZNATI O PRANJU RUKU


U SLUČAJU SUMNJE NA COVID NAZOVITE:

 - OBITELJSKOG LIJEČNIKA

- ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Služba za školsku medicinu

Laginjina 16

4843 049


 

JELOVNIK

od 23. 11. do 27. 11.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
KUHARSKA SVEČANOST U GUNDULIĆEVOJ
Autor: Zoran Čorkalo, 8. 3. 2019.

 

  

   

7. ožujka od 17.00 sati iz naše su se škole po cijelom Donjem gradu, a vjerujem i dalje, širili zamamni mirisi raznih delicija koje su jedni za druge pripremali mali i veliki kuhari. Kuharsku radionicu osmislila je u suradnji s članovima projektnoga tima i učiteljicama razredne nastave voditeljica Erasmusova Art@Heart projekta učiteljica Henrieta Herjavec Rubčić. Jela kojima su se predstavili svi razredi spoj su različitih krajeva Hrvatske, ali su i spoj tradicionalnog i suvremenog. Danas smo uživali u okusima različitih naših krajeva u interpretaciji naših malih i nešto većih kuhara. I sva su jela bila vrlo ukusna jer su spremana sa srcem, a sva su dobila još jednu posebnu notu koju mogu dobiti samo ona jela koja se blaguju u dobrom društvu. Cilj kuharske radionice bio je odabir dvaju jela koja će se naći u mađunarodnoj kuharici svih patnera u projektu Art@Heart. Osim devet stolova koji su bili u konkurenciji za međunarodnu kuharicu, kuharsku su radionicu obogatili svojim sudjelovanjem i posebni kuharski gosti. To su glumački tandem Goran Navojec i Vedran Mlikota, pjevačko-plesni par Larisa Lipovac i Luka Nižetić i naša prof. Fizike Ines Filipas. Sva je jela ocjenjivao žiri u sastavu: gosp. Radovan Marčić, gastrokritičar, pisac, scenarist, producent, kazališni i filmski redatelj, gđa Snježana Krpes, tajnica Saveza društava Naša djeca Hrvatske, prof. klasičnih jezika Dubravko Furlan, prof. Tjelesne i zdravstvene kulture Robin Rašperger i ravnatelj OŠ Ivana Gundulića Zoran Čorkalo. Žiri je imao privilegiju probati sva jela, ali i vrlo težak zadatak odabira najboljih. Bilo je tu zagorskih oblizeka, komiške i viške pogače, rižota, sarmi, pašticada, polpeta, vesele janjetine, imotske torte, zagorske juhe s vrganjima, orada, smuđeva i morskih pasa. S najviše je bodova žiri ocijenio stol 2. b razreda pod nazivom Zagorska šumska priča, drugo mjesto osvojio je stol 3. b razreda koji je pripremao jelo pod nazivom Zagorska juha s vrganjima, a treće mjesto 2. a razred sa stolom Dalmacija na tanjuru. Boje Hrvatske u Erasmusovoj kuharici predstavljat će Zagorska juha s vrganjima i Komiška i Viška pogača.

Hvala svim sudionicima u našoj kuharskoj školi, hvala našim dragim gostima i roditeljima, a posebno hvala našim dragim učenicima i njihovim učiteljicama na velikom trudu oko organizacije i provedbe.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju