preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
PREHRANA I BORAVAK

UPLATNICE ZA 10. MJESEC

ZA PREHRANU I PRODUŽENI BORAVAK POSLANE SU NA E-ADRESE RODITELJA 

11. 11.


12. 11.

POSLANE SU UPLATNICE ZA PRODUŽENI BORAVAK ZA 5. I 6. MJESEC PREMA NAPUTKU GRADSKOG UREDA ZA OBRAZOVANJE


MOLIMO RODITELJE KOJI NISU DOBILI UPLATNICE DA SE JAVE U RAČUNOVODSTVO ŠKOLE.

 

TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

KUĆNI RED ŠKOLE

VAŽNO!

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLU

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
ZAŠTITA

ŠTO NAPRAVITI U SLUČAJU POTRESA

PLAN EVAKUACIJE ZA NAŠU ŠKOLU

UČIONICE / ŠKOLSKO DVORIŠTE


UPUTE U SLUČAJU POTRESA - GRAD ZAGREB

PRIPREMI SE!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA


NETIQUETTE - ZAŠTITA NA INTERNETU


SVE ŠTO TREBATE ZNATI O PRANJU RUKU


U SLUČAJU SUMNJE NA COVID NAZOVITE:

 - OBITELJSKOG LIJEČNIKA

- ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Služba za školsku medicinu

Laginjina 16

4843 049


 

JELOVNIK

od 23. 11. do 27. 11.

 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
TRAGOM GLJIVA
Autor: Zoran Čorkalo, 22. 10. 2019.

 
 
U subotu, 19. listopada ostvarili smo planirani edukativni gljivarski izlet u Rakov Potok. Osim članova Gljivarskog društva "Kamilo Blagaić", bili su tu novi zaljubljenici u prirodu i gljive, ali i učenici OŠ Ivana Gundulića zajedno sa svojim roditeljima. Osobito je važno da su oni našli svoje prve vrganje. Teško je reći koliko je bilo vrsta gljiva, no rekao bih sigurno osamdesetak vrsta, ali prednjačile su smrtonosne zelene pupavke (Amanita phalloides) i panterova muhara (Amanita pantherina). Nismo ih sve mogli dotaknuti u determinaciji, nego samo najotrovnije i najbolje. U šumi smo se zadržali oko 3 sata, a nakon determinacije prionuli smo na pečenog odojka, tko je, naravno, do njega uspio stići. Ukupno nas je bilo četrdesetak, a vjerujem da će tako biti i na sljedećem stručnom izletu. Zahvaljujem svima koji su se odazvali u nadi da su nešto naučili i da su se dobro proveli.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju