preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
RADIO 23a

KLIKNI I SLUŠAJ!

NATJEČAJI
PREHRANA I BORAVAK

UPLATNICE ZA PREHRANU I BORAVAK ZA LISTOPAD POSLANE SU NA E-ADRESE RODITELJA.

MOLIMO RODITELJE KOJI NISU PRIMILI UPLATNICE, DA SE JAVE U RAČUNOVODSTVO ŠKOLE (ili na adresu e-pošte: ljiljana.crnogaj-maredndic@skole.hr).

MOLE SE RODITELJI KOJI JOŠ NISU PODMIRILI DUGOVANJA ZA PRETHODNU ŠKOLSKU GODINU DA IH ŽURNO PODMIRE.

STRUČNI SKUPOVI

ZBORNIK RADOVA

TERENSKA NASTAVA

 

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
ZAŠTITA

PLAN EVAKUACIJE ZA NAŠU ŠKOLU

UČIONICE

ŠKOLSKO DVORIŠTE


UPUTE U SLUČAJU POTRESA - GRAD ZAGREB

PRIPREMI SE!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA


NETIQUETTE - ZAŠTITA NA INTERNETU


SVE ŠTO TREBATE ZNATI O PRANJU RUKU


U SLUČAJU SUMNJE NA COVID NAZOVITE:

 - OBITELJSKOG LIJEČNIKA

- ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Služba za školsku medicinu

Laginjina 16

4843 049


 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE
Autor: Zoran Čorkalo, 12. 3. 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u jučerašnjem je dopisu dalo smjernice za moguće održavanje nastave na daljinu. U dopisu je navedeno što škole trebaju napraviti da bi takav oblik nastave mogao biti u funkciji ako se za to pokaže potreba. Škole trebaju sve navedene korake odraditi do ponedjeljka, 16. ožujka do 12.00 sati kako bi u slučaju potrebe sve bilo spremno. Naša će škola također odraditi sve potrebne korake u tom smislu, a jedna od osnovnih stvari je da učenici provjere ispravnost svojih adresa e-pošte i lozinki. Naime, pomoću njih će se prijavljivati na tzv. virtualne učionice. Adrese e-pošte i lozinke iste su one koje učenici koriste za prijavljivanje u e-Dnevnik (adresa je u sljedećem obliku: ime.prezime@skole.hr). Ispravnost adresa možete provjeriti preko poveznice https://provjera.skole.hr Ukoliko su učenici zaboravili svoje adrese i lozinke mogu se javiti prof. Informatike Ani Kordić i/ili ravnatelju škole radi dobivanja novih podataka. Učenicima koji nemaju računalo i/ili pristup internetu Škola će omogućiti računalo i mogućnost pristupa internetu (besplatno preko SIM kartica). Mole se učenici koji imaju takvih potreba da se što prije jave ravnatelju Škole. Roditelje i njihove učenike upućujemo na redovito praćenje naše mrežne stranice na kojoj će biti objavljivane sve informacije o održavanju nastave. Najnovija obavijest od strane Ministarstva znanosti  i obrazovanja pristigla je danas u 17.35. U cijelosti prenosimo obavijest Lidije Kralj, pomoćnice Ministrice:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja jučer je poslalo svim školama u RH smjernice vezano uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijsko - komunikacijske tehnologije. Smjernice predstavljaju samo tehničke pripreme za organizaciju eventualne nastave na daljinu ako Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske zbog promjene epidemiološke situacije preporuči zatvaranje škole. Do danas je preporučeno samo zatvaranje škola u Istarskoj županiji što znači da samo škole u Istarskoj županiji od sutra ne izvode nastavu u školi nego u ponedjeljak 16. ožujka 2020. za njihove učenike počinje izvođenje nastave na daljinu sukladno uputama koje su proslijeđene tim školama. Sve ostale škole izvode nastavu u školi do eventualne nove preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o čemu će škole biti obaviještene.

Poštovani roditelji, hvala vam što se pridržavate naputaka Škole, a posebna pohvala našim učenicima koji se ponašaju vrlo savjesno i odgovorno.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju