preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Zagreb

Login
TERENSKA NASTAVA

17. 12. 2021.

OBJAVLJEN JE JAVNI POZIV ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE TERENSKE NASTAVE

OTVARANJE PONUDA - U PETAK, 14. 1. U 10.35

ODABRANE PONUDE

RODITELJSKI SASTANAK ODGAĐA SE DO DALJNJEGA

RADIO 23a

KLIKNI I SLUŠAJ!

PREHRANA I BORAVAK

UPLATNICE ZA PREHRANU I BORAVAK ZA PROSINAC POSLANE SU NA E-ADRESE RODITELJA.

MOLIMO RODITELJE KOJI NISU PRIMILI UPLATNICE, DA SE JAVE U RAČUNOVODSTVO ŠKOLE (ili na adresu e-pošte: ljiljana.crnogaj-marendic@skole.hr).

MOLE SE RODITELJI DA PROVJERE JESU LI DOBILI UPLATNICE ZA 12. MJESEC.

STRUČNI SKUPOVI

ZBORNIK RADOVA

SLUŽBENI GLASNIK

PROGRAM JAVNIH POTREBA U OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU GRADA ZAGREBA ZA 2020. 

  • PREHRANA
  • PRODUŽENI BORAVAK
  • OLAKŠICE

 

PRATITE NAS

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE

 


 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
ZAŠTITA

PLAN EVAKUACIJE ZA NAŠU ŠKOLU

UČIONICE

ŠKOLSKO DVORIŠTE


UPUTE U SLUČAJU POTRESA - GRAD ZAGREB

PRIPREMI SE!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA


NETIQUETTE - ZAŠTITA NA INTERNETU


SVE ŠTO TREBATE ZNATI O PRANJU RUKU


U SLUČAJU SUMNJE NA COVID NAZOVITE:

 - OBITELJSKOG LIJEČNIKA

- ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Služba za školsku medicinu

Laginjina 16

4843 049


 

RADNO VRIJEME

RADNO VRIJEME RAVNATELJA I ŠKOLSKE PSIHOLOGINJE

SNIMI I UČITAJ QR KOD!


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ADVENT U CARSTVU ČOKOLADE
Autor: Zoran Čorkalo, 7. 12. 2021.

 

Što ima ljepše od okusa čokolade? Mnoštvo okusa čokolade! Od drevnih Asteka preko porculanskih čokolaterija europskih dvorova do figurica iznenađenja u obožavanoj slastici – sve su to u sat vremena doživjeli učenici 5. b razreda koji su u utorak, 7. 12. sa svojom razrednicom prof. Zrinkom Škaricom posjetili Muzej čokolade. Uz vizualni doživljaj koji je kulminirao u prekrasnoj pernatoj kruni asteških vladara, uživali smo u raznim okusima. Isprobali smo pravu sjemenku kakaovca koja svojom gorčinom nimalo ne podsjeća na onaj čarobni okus čokolade. Potom je na red došla tamna čokolada, zatim mliječna, bijela i na kraju ruby čokolada. Kako je priča išla svojim tijekom tako je i razina šećera rasla. Rasla je i naša spoznaja da je ona gorčina koju smo osjetili prvim grizom ona prava i zdrava slastica koju količina šećera svrstava u nezdrave namirnice. I na kraju, kakav bi to bio Advent bez darova. Čokolada je vjerojatno najdarovanija stvar pa smo i mi sebe darovali – slatke i šarene praline, čoko-lizalice, čoko-kapljice i mnoštvo čoko-okusa ponijeli smo sa sobom i uljepšali si današnji dan. (Zrinka Škarica, prof.)






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju